Drone – Parrot Rolling Spider

Parrot Rolling Spider er en kompakt nybegynner drone med mange muligheter. Den kan ta salto og flips i alle retninger. Du kan kaste den opp i lufta og den vil starte å fly om man har valgt dette. Den har 3 akset gyroskop, høydemåler og kamera på undersiden for å holde posisjon. Sett på de store beskyttelseshjulene og dronen ser faktisk ut som en star wars fighter. Fly opp og ta bilder av deg selv med kameraet som er på undersiden og last bildene over til mobil eller via pc som er mye raskere.

Parrot Rolling spider er en enkel og brukervennlig drone.  Den kan styres med nettbrett og mobiltelefoner, og den kan programmeres.

Dronene kan brukes med og uten de store hjulene som følger med.  Med hjulene montert er muligheten for å ødelegge dronen eller skade noen minimal.  Den tåler fall fra stor høyde med hjulene montert.
Rolling Spider-dronen lades via usb-porten på maskinene deres.  Den har en liten av-på knapp bak på dronen, på venstre side sett bakfra.  Øynene lyser, og gir informasjon om status.

Forslag til undervisningsopplegg og mer informasjon om dronen og bruken av den, finner dere under her.

 

Hvordan bruke dronen

Læringsopplegg