DIGITALE TENESTER

Ulstein kommune nyttar fleire digitale tenester i grunnskulen.  Dei fleste er norske tenester som kommunen abbonerar på.

Informasjon om dei digitale tenestene vi nyttar i Ulsteinskulen

Aski Raski

Aski Raski er et nettbasert verktøy for intensiv lesetrening. Elever av Aski Raski lærer teknikken å lese gjennom trening i å høre, finne, skrive og lese enkeltord. I Aski Raski blir enkeltord brutt ned til én og én lyd som settes sammen til stavelser og ord. Slik blir elevene gode til å uttale både lyder […]

Creaza

Ved hjelp av unike kreative verktøy og faglig innhold kan læreren velge blant hundrevis av spennende oppgaver som de enkelt kan tildele elevene sine. Verktøyene spenner seg fra tegneserieverktøy og video- og lydredigeringsverktøy til tankekart- og presentasjonsverktøy. Med Creaza gir man læreren kontroll over det digitale arbeidet i fagene, og elevene blir aktive produsenter i […]

Multi Smart Bok

Smartboka gir stor hjelp, den har god opplesingsfunksjon med behagelige stemmer. Smartboka gjør hverdagen mye lettere for elevene. Det er motiverende med et hjelpemiddel som tar dem på alvor, og setter brukervennlighet i første rekke. Smartbok gjør hverdagen lettere for alle med lesevansker og språkvansker.

Multi Smart Øving

Smart Øving er en helt ny og personlig læringsopplevelse bygget på det ypperste av teknologi for adaptiv læring og læringsanalyse. Produktet utvikles i samarbeid med Knewton, som er verdensledende på feltet.

Salaby

Salaby er Gyldendal sitt digitale læringsunivers for barnehage og grunnskole. Her finner du læringsressurser i de fleste fag. Gjennom ulike oppgaver, spill, filmer og temaopplegg gis elevene en engasjerende måte å lære fag på. 

Tempolex

Dessverre er det slik at noen elever ikke får mange nok repetisjoner på lyder, ord, pluss- og gangestykker, slik at de opplever å kunne lese og regne flytende. Ved å bruke  «Tempolex bedre læring» kan man med korte øvinger på skolen og hjemme få automatisert grunnleggende skoleferdigheter, slik at eleven henger bedre med i skolen.